perjantai 17. joulukuuta 2010

Joulun valmistelua

Takana on vuoden kiireisin työviikko, koneellekaan en ole ehtinyt istahtaa muuta kuin hetkeksi lukaisemaan paria blogia. Aikaisesta aamusta alkuiltaan asti töitä ihan liian kanssa ja sitten ne ihanat ystävät. Olen ollut kuluneen viikon aikana sosiaalisempi kuin koko vuonna yhteensä, neljänä iltana olen tavannut tärkeitä ystäviä, kaikkina iltoina hyvästä seurasta ja ruoasta nauttien. Mutta voisi siinä ajatella, että miksiköhän sen jouluvalmistelujen aikaan pitää tapahtua...


Olen viikon aikana ehtinyt pohtia paljon vuoden takaista aikaa, tein valtavaa surutyötä ja kuljin kameran kanssa päivisin ulkona. Löysin tässä olevan kuvan kamerastani  ja katsellessani sitä tajusin sen lohdullisuuden, siitä löytyy symboliikkaa aivan mielin määrin. Kuva on rantalaiturista viime vuonna joulukuisena päivänä otettu, ilman mitään käsittelyä, itselleni se lohdullinen kuva.
Kotona jouluvalmistelut eivät juuri viikon aikana ole edenneet, mitenkä olisivatkaan. Joulukortit ovat postissa, suunnitelmat jouluruoista ajatuksissa ja kodin ehostus alkaa huomenna pitkien yöunien jälkeen.

Löysin menneellä viikolla uuden hienon makuyhdistelmän, palsternakka ja vanilja, ei kuitenkaan vaniljasokeri, vaan aito vaniljatanko. Maku-lehden resepti vuosien takaa, sitä piti testata ja mikä aromi! Suosittelen kokeilemaan, sopii sellaisenaan keliaakikoille, muokattuna vegeruokavalioon ja lisäksi se on munaton.

Mukavaa joulunalusaikaa
-tarjah-

1 kommentti:

  1. Bluehost is ultimately one of the best web-hosting company for any hosting plans you might require.

    VastaaPoista