sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Siedettävää


Murtuma selässä. Kauan sitten leikattu lonkka pitäisi operoida uudelleen, muttei operoida, koska hän on niin vanha eikä käytä särkylääkkeitä. Syöpä. Olkapää sijoiltaan, takasin, kantositeessä, kaatumisen seurauksena. Jalka poikki. Rinnus mustana eteenpäin kaatumisen seurauksena. Avanne temppuilee.

Nuo  ovat jakautuneet lähi-ihmisille, tarkasti ottaen neljälle heistä, naispuolisille. Ikähaitarina kahdestakymmenestä kahdeksaankymmeneen välillä. Hitto.

Työkaveri jätti maallisen taivalluksen. Hänen mukanaan meni paljon korvaamatonta osaamista.

Tulppaaneissa on nuppuja, parhaissa pilkistää jo väri. Ensin satoi jäätä. Sitten vettä. Kunnes lunta. Tiet kymmensenttisessä loskassa. Huoh.

Lakritsijogurtti on oivallista, meidän läntisimmässä maakunnassame tuotettua, kannattaa kokeilla jos lakusta tykkää. Ja jos tekee siitä sellaisen vatsapommin, siihen voi laittaa sekaan paahdettua Valo pellavarouhetta, ei sillä että kokeillut olisin, jostain vaan tuli mieleeni... josta taasen juontui pieneen mieleeni, että Urtekramin lakritsijauhe on kokeilujen jälkeen osoittautunut parhaaksi ominaisuuksiltaan, sopii sekä kylmiin että kuumennettaviin ruokiin. Se säilyttää ominaisuutensa erinomaisesti eikä rakenne muutu kylmässä eikä kuumassa. Hauska lopputulos tulee kun marengit tekee vegeversiona, kikherneliemeen.

Tuore siika on taivaallista. Ja toisaalta, taivaasta puheen ollen, taivaalla pilkistelee sinistä lumipilvien väleistä...

Eräs pitkähäntäinen nisäkäs on vienyt kaikki virkkaamani tiskirätit, mitä lie viitisentoista kappaletta. Varmaankin jälkikasvun pehmikkeeksi pikkupikku pesäänsä seinän väliin :( Langanlopuista olin virkutellut, puuvillaa, pellavaa, bambua. Onneksi on Susannan tuotantoa jemmassa, ja niiden loppuessa voi tilata lisää. Voin suositella. Tästä pääsee kilkauttelemalla Susannan puotiin ostoksille. 


Keskustelua aamusella: M = minä, V = vanha mies P = pikkulapsi

M > V: laitatko sen läskin uuniin? (possun niskaa tarkoitin)
V uunin luona > M: Tuus tänne :)

P: Ei äiti läski ole, se on vaan keskivertokokoinen keski-ikäinen!

Näin meillä. Huoh.

Huomenaamuna solmun selvittämistä. Näillä mennään. Huoh.

Siedettävää, ei kuitenkaan hurraamista.

-t-

1 kommentti: