torstai 6. syyskuuta 2012

Hypistelin taas

Tällä kertaa hypistelin kierrätyskeskuksessa. Ja rahaa meni taas. Ostin lusikoita teräksisenä ja hopeisina ja pikkuisia ruusuhaarukoita sekä sokerilusikan. Lisäksi käsiini sattui Koskimiehen ja Somersalon Keittotaito vuodelta 1956, sehän tarrautui käsiini. Ja kyllä, maksoin 80 senttiä tuosta silmiäni hivelevästä pienen pienestä jalkalasista...


Ja ihmeiden ihme tapahtui. Poikkesin myös askarteluliikkeessä. En käyttänyt senttiäkään ostoksiin, kiertelin vain. Myöskään sisustusliikkeestä en ostanut mitään, senkin vain kiersin läpi. Mutta vanhenemisenpiilotusainetta ostin kaksi pullollista naapuriliikkeestä, illalla taiotaan.

Kuka se sanoi hellettä olevan? Ei täällä ainakaan, vaan täällä on aivan täydellinen syyssää, kolmetoista astetta ja kuivaa. Syksy tuoksuu jo väkevänä, pihakukat huutavat kuivuuttaan sateen tai kastelun puutteessa, komposti pölläyttelee aromejaan, omenat odottavat säilöjää ja tämä yksi vain viettää jonkinlaista luppopäivää kaiken raadannan välissä, tekemättä mitään oikeaa tai järjellistä. Tällä sitten taas jaksaakin jatkaa huomenna.

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa aika täydelliseltä patterienlatauspäivältä. :)

    VastaaPoista
  2. Mukavia juttuja. Minä olen pikkuhiljaa kirpparilla myynyt omia lusikoita ym pois. Muutamia aarteita olen jättänyt.
    Vanhemispiilotusainetta, hauska! Pitääpä muistaa sitä hankkia!

    VastaaPoista