tiistai 11. joulukuuta 2012

Kamala luontoKun on lapsuutensa ja nuoruutensa asunut metsän laidassa ja vanhemmiten vähän kauempana metsästä, kaipaa sitä.

Tämä kuva on suoraan piirtäjän kotisivulta kopioitu,
lisänä vähän mainosta, 
kopiraitti takuulla on hänen, 
mutta oman käden oikeudella lainaan sitä, 
vaikka markkinointimielessä :)
Klikkaa ellei näy tarkkana...


Miten usein tämä pelastaakaan päiväni, väsyneenkin aamun. Jostain ihmeellisestä syystä metsän tuoksukin tulee mieleen lukiessaan noita elämäntotuuksia. Joku toinen tuoksu tuli eilen mieleen ilveksen järisyttäessä maailmankaikkeuden herkkää tasapainoa...

Koko sarjakuva on mitä älyttömin ja sitä todempi. Luonto on oikeasti juuri noin kamala kuin piirtäjä sen piirtää, ja samalla niin kamalan ihana.

Tässä on linkki, josta pääsee näkemään ainakin yhden verkkoversion hänen kättensä jäljistä, lisään tämän saman tuonne sivupalkkiin myös.

Ja kyllä kiitos, olen saanut käsityöaiheisen haasteen Hortensia Hanttipatulta, palaan siihen, jahka otan ajan ja hieroskelen aivonystyröitäni ensin :)


Ps. Ja olen tosi tyytyväinen monessa lehdessä oleviin kotimaisiin sarjakuviin. Jostain kumman syystä ne vetoavat tällaiseen suomifaniin kovin. (Ja joo, tiedän säännön, jonka perusteella tuo fanius pitäisi kirjoittaa isolla kirjaimella, mutta puhun tässä tapauksessa itsestäni...)

2 kommenttia:

  1. Oi joi, vedet silmissä luin sarjakuvia. Ihan huippuja, kiitos linkistä.

    VastaaPoista
  2. En lue päivittäin tuota Kamalaa luontoa, vaan sitten kerralla viikon tai kahden jutut. Ja tykkään!

    VastaaPoista