sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Kissa ja kotitonttu


Tajunnan virtaa tulossa.

Pikkulapsi kävi virpomassa, kissana. Ystävänsä oli aikas epäpääsiäismäisesti kotitonttu, herrahenkilöt eivät taipuneet noita-akoiksi millään. Suklaanhimo saa aikaan kummia juttuja. Minähän en ollut näitä näkemässä, olin töissä, turhaan tosin siellä, lopputulos ettenkö sanoisi nolla.

Ja joo, ompelukone se jatkaa mulkoiluaan, käsittääkseni, en nimittäin ole vilkaissutkaan sitä. Sen verran olen asialle tehnyt, että piirsin ja leikkasin kaavat smurffille. Ja saumuri matkaa itäiseen kaupunkiin. Huoh. Ellei viime tippaa olisi, suurin osa asioistani jäisi tekemättä.

Sain salkoruusun juurakoita. Meninpä netin ihmeelliseen maailmaan ja etsin tietoa juurakoiden istutuksesta, ulos vai sisään? Menin aivan pyörälleni päästäni, iso ihminen, tietojen ristiriitaisuuksista ja ylipäätään juurakoiden aitoudesta. Olisiko teillä taitoa, armaat lukijat, kirjautuneet tai anonyymit, neuvoa naisparkaa juurakoidensa kanssa? Sisään vai ulos? Milloin? Entä muita ohjeita?

Ja te, arvoisat anonyymit, tiedättehän, että anonyyminäkin voi ja saa kommentoida... minä niin tiedän, että teilläkin olisi sananne sanottavana...

Yritän vielä selvittää, kuinkas pystyisin vastaamaan kommentteihinne, Kati varmaan osaat neuvoa?

Ja vielä vaan virtaa, salaisuus, jolla olen saanut kuvia liitettyä tabulla tänne. Niinkin yksinkertainen juttu kuin selaimen vaihto. Tämä tabu tykkää motsillasta, minä niinkään paljoa en käytä sitä. Taitaapi olla aika vaihtaa mielipidettä ja opetella uudet kuviot.


Taas kuvalainaretkellä, tällä kertaa Simolan rosariossa.

Kuvaa klikkaamalla pääsee suoraan kuvan lähtösivulle :)

http://www.simolanrosario.com/perennat/perennat-1.html

Mukavaa alkavaa viikkoa, meille kaikille :)7 kommenttia:

 1. Olisi ollut kiva nähdä kissa ja kotitonttu. En tiedä juurakoista mitään, kumpa joku tietäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olisin ollut iloinen nähdessäni heidät :) ja toisaalta, kiitos, aivan upeaa, kun kommentoit, anonyymi ;)

   Poista
 2. Salkoruusu on minullekin vähän outo tuttavuus. Tai siis tutustumisvaiheessa oleva. Mutta epäilen, että kannattaa varmaankin esikasvattaa sisällä. Sehän on kaksivuotinen kasvi. Kukkii vasta toisena vuonna.

  Ja kommentoinnista. Kuvittelin etsiväni vastauksen sulle nopsaankin, mutta kas, enpä muuten löydä sitä valintamahdollisuuta. :o Minullahan on kommentointi upotettuna, mutta auttaisiko se? Höh. Ihan pihalla, kun en löytänytkään etsimääni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta kaksivuotisuudestakin netissä oli monenlaista kommenttia, ne voi tavallaan kait saada monivuotisiksi ainakin antamalla siementää, aina vissiin joku on toista vuottaan...

   Poista
 3. Niin ja vastaus on vissiin se, että vaihtaa asetuksissa tekstien ja kommenttien alta kommenttien sijainniksi ton upotetun. Kokeilehan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannatti kysyä sinulta, kiitos avusta, oikea vastaus oli upotus :)

   Poista