keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Kääntynyt kylki

On tämä hyvä loma. Maanantaina vaan olin, eilen käänsin jo kylkeä:) tähänastinen loma huipentui nelituntisiin tupluureihin tänään, perheen miesväki kun kunnioitti väsyä mutsia poissaolollaan. Missä lienivät, fysiolookisterapeuttisilla väännöillään, sushia syömässä, kirkon museossa, kiinalaista syömässä ja keskiaikamuseossa, tämän yhden nukkuessa.

Huomenna on ainakin ajatuksen tasolla ulkoiluttaa nenänpäätä, jääkö se lehdenhakuun, jää nähtäväksi. Työpaikka muistuttaa olemassaolostaan vähän väliä, postitse ja puhelimitse, mutta minä päätin olla nyt lomalla, jos akuuttia tulee, he tietävät siviilinumeroni.

Meillä oli vakaa aikomus lähteä Tätsyä tapaamaan satakuntalaismaisemiin, siellä kuitenkin jyllää tauti ja minä olen itsekäs, en ehdointahdoin hanki tautia riesaksi, jos kuitenkin avuntarvetta tulee, varmana lähden uhmaamaan tautikohtaloa.

Tästä taasen juontui mieleeni kiintoisa postaus täällä plokistaniassa, liittyen tuohon tauteiluun. Tässä tapauksessa kuitenkin taudin levittämiseen, ehdointahdoin. Kiintoisaa keskustelua siinä käytiin, puolesta ja vastaan, onko oikein lähteä vatsatautisena lentokoneella tuntien matkan päähän lomailemaan. En ole tarkistanut viimeisintä tilannetta :)

Hankin tuosa yhden ylellisyyden. Aiemmin en edes tiennyt koko laittetta tarvitsevani, mutta keskilapsi kun omansa (synttärilahjansa) vei mukanaan, jäimme pulaan. Milläs me nyt kuplavettä teemme? Meidän vetemme näillä maankolkilla kun on aina ollut vähän maineessa, niin tänä keväänä olen ekan kerran vuosiin huomannut vivahteita veden maussa. Ja sen saa piiloon kivasti niillä kuplilla, hiilihapolla. Niin tulee vettä juotua riittävästi. Noh, viistoista egee kehiin ja laite on meidän, kiitos -kuinkas muuten- torin. Tuli ilman pulloja, ostin skaupasta kahdella kympillä kolme. Hh-pullo kuului kauppaan, irrallaan ostettuna olisi kolkytviis egee. Oli melko täynnäkin, se kuitenkaan ei ole kallis paukku, kympillä vaihtaa uuteen ja sitähän ei tarvittu. No, se siitä sanallisesta sekoilusta, meillä on kone ja vesi hapottuu taasen. Ja jos joku jotain ajattelee meidän putkistomme vaikuttavuudesta veden makuun, vaietkoon siitä puhumasta. Ajatuskin uudesta vääntämisestä vesilaitoksen kanssa saa mahalaukun kurtistumaan rusinaksi.

Ja voi teekkariparkaa, kuusi viikonloppua sukulaisia peräjälkeen, miten teekkarielämän oikein käy? Tiättekste muuten mitä ovat etu- ja takapeppu? Nyt minä tiedän.

Ja kun varmasti toistan itseäni, antakaatte se anteeksi, minun maailmassani tapahtuu niin paljon asioita, joista ei jää muistiini merkintää. Nimim. "miksi minulla on kolme samanlaista käsisaippuapulloa kaapissa?"

Näillä loma jatkuu,
tarja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti