sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Kun vähän tekee...

...on vain vähän päivitettävää, mutta sekin vähä pitää tehdä.


Arkea rytmittävät työ, työ, työ ja perhe. Luin tai kuulin juuri jostakin, että lauantai on paha päivä stressin kannalta, siihen kuormitetaan usein liikaa odotuksia ja tekemistä. Minulla se ei kuormita yhtään. Eilen Vanhan talon vanha mies kysyi suunnitelmiani päivälle. Vastasin suunnitelmien olevan olemattomat, tai lähinnä olemiset. Ajattelin olla tekemättä mitään. Ystäväni juuri ilmaisi asian ytimekkäästi:


Loma on sitä, ettei ole mitään tekemistä ja siihen on koko päivä aikaa. ♥


Otin vinkistä vaarin ja olin yhden päivän lomalla. Tekemättä mitään suunniteltua. Kotona. Menemättä minnekään. Siivoilin hiljakseen, imurikin surisi hetken. Luin lehden ajan kanssa, näin jopa osia Putouksesta, koukuttelin ruusukkeita... Söimme vanhan miehen tekemää herkullista lasagnea (vapiskaa karppaajat!), tosin siinä taisi olla enemmän kastikkeita kuin levyjä, nam:)


Aurinko kun tuossa kirkkaasti paistaa, otin pari kuvaa koukutteluistani.

Kaksitoista erikokoista sytomyssyä ja yksi teelmä. Löysin Miami-hyllyn työmatkalla pääkaupunkimme Sokokselta ja sain täydennystä lankoihini. Että sitä pitää pääkaupungin pääkadulle mennä lankakauppaan, luulisi vähemmän riittävän!! Kirkkaan punainen on hihattimesta jäänyttä Tennessee-lankaa, siitä tulee kolmastoista pipo. Alkuluku kolmetoista on oikein sopiva.


Ja edellisiin aion vielä kehitellä jonkinmoista irroitettavaa koristusta, tässä alkua:Kolme vasemmanpuoleista teelmää ovat ruusuaihioita, erinomaisilla kuvitetuilla ohjeilla suoraan Ninuskan blogista, kiitos Ninuska! Oikeanpuoleinen valkoinen lankakieppi on vanha tuttu linssilude, huivi, josta valkoinen Miami loppui ja sitä lisää saatuani innostuin Miamista lisää ja tulos on siis tällä sivulla :)

Lisäksi ajattelin kokeilla virkattua sydäntä Mielityn blogista. Toisenlaisen kukan ohjeen löysin Maaretin sivuilta.
Ja Käspaikan Pirjo on suomentanut paljon, tässä yksi niistä, Virkattu afrikkalainen kukka.Ja joo'o kyllä langat ovat samoja kuin pipoissakin, valaistus vain meni pikkasen metsään :( Hassua kyllä, vasta nyt näen mitä tein. Tarkoitukseni oli tehdä vaaleanpunainen kukka keltaisella keskuksella ja sitä ympäröi vihreä, reunukset valkoisella. Jos vaikka intoutuisi tekemään vaikka keväisen tyynynpäällisen ja yhdistävä väri olisi valkoinen... On se hyvä, että on blogi, josta voi todentaa aivojensa tilan...

Huoh, kaikkien edellä mainittujen teelmien langat ovat vielä odottamassa päättelyään ja sen lisäksi pikkulapsen prinsessaystävällä on viikon kuluttua synttärit, siihen mennessä pitäisi saada prinsessasukat valmiiksi. Eihän siinä hätää ole, raitojen lanka on jo olemassa, itse pääväri vain puuttuu. Seiskaveikkakauppaan siis tulevalla viikolla.

Ihanin talvisin terveisin


PS. Arpajaiset jatkuvat vielä viikon! Samalla kun presidentin nimi varmistuu, arvontakone pyörähtää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti