perjantai 20. huhtikuuta 2012

Jäässä

Jos pari postausta sitten olin sateesta onnellinen, nyt en ole. Siellä sataa jääkylmää vettä!! Ei mikään leppeä kesäsade, vaan suorastaan jäinen sellainen. Ja samanlainen on oma oloni, kilppari menee sataa ja tuhatta mutta oireet ovat vajiksen, jäässä ytimiä myöden. Käytän edelleen öisin sähköistettyä lämpöpatjaa... Vanha  mikä vanha. Ai niin, keski-ikäinen siis...

Kirpulla taas poikkesin, lämmittelemässä. Lasia jäi taas hyppysiin, samoin ihanainen muovikannu, litran vetoinen..Lisäksi huomasin kantavani kotiin taas paria kirjaa, projekteihin tarkoitettuja. Sitten kun kotona istuin alas kirjoja tarkemmin tutkailemaan, huomasin, ettei niitä voi pilkkoa, ne ovat aivan liian hienoja siihen. Niistä tuli siis taas hyllyyn täydennystä ja jäin ilman projektikirjoja. Ajattelin nimittäin kokeilla Virpin käsien jäljen kopiointia, katsohan TÄTÄ ja ihastele samalla muitakin hänen taitavien käsiensä ja ehtymättömän ideavarastonsa tuotoksia. Saa taputtaa!!

Ollaan saatu myös uutisia tästä läheiseni syöpämöröstä. Toistaiseksi ainakin se on paikallinen mörkö, joka voidaan leikata. Hyvää osviittaa jatkosta toivottavasti antanee hoitosuunnitelma, jonka mukaan ei tarvita säde- tai sytostaattihoitoja. Kaikenlaisten kuvausten mukaan mörkö ei ole levinnyt siis. Kokemuksesta tosin sanon, että "vielä". Mörköä nimittäin häädetään samassa paikassa, jossa isäni syövän leviämistä ei tiedetty ennen kuin olikin jo myöhäistä. Ei huomattu tutkia, näes.

Kaikesta sateesta ja muusta huolimatta, vietetään mukava viikonloppu ja toivotaan lämmintä sunnuntaita!

2 kommenttia:

 1. olipa hienoja löytöjä. kannu on ihan syötävän ihanan värinen. :) kiitos linkkivinkistä. aika hieno idea vanhojen kirjankansien kierrättämiseen.

  voimia mörön kanssa painiin edelleen. toivotaan, että mörkö tosiaan saataisiin häädettyä. raskasta on odottaminen ja toivominen.

  mutta mukavaa viikonloppua kaikesta huolimatta. täällä ainakin pitäisi olla sunnuntaina jo muutakin kuin räntää vaakasuoraan -tyyppistä ilmanalaa luvassa.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti syöpämörkö saadaan kuriin ja häädettyä! Hyvä, että tilanne on tällä hetkellä noin positiivisväritteinen vaikka tuskin sen mörön kanssa ikinä pystyy hengähtmään täysin niin kauan kuin se on ajankohtainen.

  Ihania kirppislöytöjä, kannun ottaisin minäkin hetimiten. :)

  VastaaPoista