keskiviikko 1. elokuuta 2012

Käsityökirjoja

Tunnustan, olen taas koukussa. Tällä kertaa kirjoihin, edelleen siis. Tässä kuvia kirjaston kirjoista hyllyssäni. Kävin hakemassa viimeisimmät varaukseni ja yhdessä kirjastonhoitajan kanssa saimme kummastella tietotekniikan kummallisuutta, se ei ollenkaan piippaillut, vaikka lainamääräni ylitti viisikymmentä kirjaa, kyllä aina ennen vaan on piipannut ja temppuillut. Pahoittelut kamalista salamavalon läikähdyksistä. No siis kirjoihin:

Lempparina Katja Rinkisen Vibtagen viemää

Näistä tilasin itselleni tuon eco craftin

Tuo satavuotiskirja on väärässä hyllyssä

Tietäisikö joku, mistä saisi tuon ylimmän kaavakirjan hankituksi?

Täs on ne muut kirjat, ei kovin käistöisiä,
huomannette, ei yhtään romaania missään


Tässä viimeisen kohdalla taisi karata mopo. Nämä tulivat adlibrikseltä, halusinhan tuon alimman eco craftin.

Pinosta puuttuu pari lahjakirjaa, niitä en voi stalkkereiden vuoksi tänne näytille laittaa (keskilapsi on linkannut äitinsä blogin ystävälleen!!). Mainittu keskilapsi muuten vanhenee tänään, jälleen kerran partioleirillä. Tällä kertaa emme kuitenkaan mene häntä leirille kakuttamaan, järjestäjät ottavat sata (!) euroa maksua vierailupäivästä. Sillä hintaa tehdään jotain ihan muuta, hahhahhaa.

Nyt matka käy pesiskentän laidalle kannustamaan, saan nauttia isolapseni seurasta tämän illan :)

7 kommenttia:

 1. Siis SATA euroa vierailusta... Tää pyörtyi just. Mutta käsityökirjat on hiukan turhan ihania. Tai siis yleensä kirjat, mut käsityökirjat erityisesti... ;)

  VastaaPoista
 2. Munkin lemppari on (yks niistä) on Vintagen viemää! Vaikka tuo Tee itse lemmikkisi-kirja vaikuttaa kyllä vielä hyödyllisemmältä, neuvotaankohan siinä kuinka tehdään esim. sellaisia kissoja, jotka ei revi tapetteja ja riehu pitkin yötä...

  Ja sataa euroa ei kyllä järjestäjille heruisi multakaan! Onpa kurja juttu, teidän pitää sitten juhlia jälkikäteen.

  VastaaPoista
 3. lehdestä luin tuosta vierailumaksusta jota perusteltiin sillä että ihmiset suosisivat kimppakyytejä. No eihän ne ole aina mahdollisia ja on minusta satanen turhan iso rangaistus siitä. Ymmärrän että rahalle on muutakin käyttöä, olisi meilläkin ollut!

  Vinha pino ihania kirjoja!!

  VastaaPoista
 4. Komioita kirjoja! Meil kans iso loinen on isolla partileirillä, kaverina mukana. Ei kyl tuu pieneen mieleen maksaa satasta vierailemisesta...

  VastaaPoista
 5. Ihania kirjoja. Onneksi muutamassa näkyi nimi, että voin tilata itselleni. Tuttujakin oli joukossa. Ja pesiskentälle, sekin on meillä yhteistä. Mun koko elämän ajan mukana on kulkenut pesis!
  Sivuja kääntelemään!

  VastaaPoista
 6. Hei ihanaiset naiset :)

  Kirjojen kuvat suurenevat klikkaamalla, niin toivottavasti näkyvät kaikkien nimet, kannattaa tsekata tarkemmin, ovat lähes kaikki aivan uusia tai ainakin uudehkoja.

  Ja siihen sataseen palatakseni, yhteiskuljetuksella sinne meno maksaa 25 euroa per nuppi, ja meitä olisi neljä... ja automatka yhteiskuljetuksen lähtöön maksaisi saman verran kuin itse leiripaikalle, kilsoja yhtä paljon. Mutta kyllä, harmittaa, ettei mennä katsomaan sankariamme :(

  Hyvät naiset, iloitaan vielä kesästä!!

  VastaaPoista
 7. Ja Leena, peli ei ollut mistään kotoisin, omat saivat miljoona-nolla selkään heti kättelyssä. Ekan kerran elämässäni lähdin kesken pelin pois ja menimme saksalaiskauppaan hakemaan herkkuja koko poppoollemme. Silti pesiksessä on sitä jotain, kyllä vain :)

  VastaaPoista