tiistai 2. elokuuta 2011

Ihanaa ihanaa

Tuo sää nimittäin on aivan ihana.


Kaksikymmentä astetta,
auringonpaiste ja hienoinen tuulenvire,
juuri minulle sopiva.


Kävin pienellä mattopyykillä, join pienet mukavat kahvikupposet, juttelin mukavien ihmisten kanssa ja annoin auringon leikitellä iholla. Pienenpieni kulttuuritörmäyskin tuli koettua, jälleen kerran, muttei siitä sen enempää, kulttuureja on niin monia.Kuvassa muuten näkyy pieni kiva yksityiskohta, koivu, joka kasvaa portaalla. Koivu kasvaa tuon lyhdyn takana, on kasvanut jo varmaankin kolmisen vuotta. Saapa nähdä, milloin se kaataa saunan... toisaalta toinenkin kaatajaehdokas löytyy, saunan nurkalta alle metrin päässä kasvaa tammi. Tammi oli kymmensenttinen meidän muuttaessamme taloon ja on saanut siitä alkaen kasvaa rauhassa, ollen nyt jo metrejä saunaa korkeampi...

Pikkupadassa kasvaa erilaisia krasseja, kaikenvärisiä ja -muotoisia, sen takana olevassa Saves-ruukussa gladiolusten nuput ovat puhkeamaisillaan, pihasika sitä nuuhkii.

Mustasilmäsusannalle löysin isäni jäämistöstä vanhan ihanan keltaisen ruukun, siinä on ylimenoreiät muutaman sentin korkeudella, kolme pientä siistiä pyöreää reikää liikaa vettä varten, kyllä ennen osattiin.


Päivä on ihana, taivas sininen ja nautin jälleen kerran päivästä ilman jälkikasvua, kukin teillään ympäri pohjolaa. Kauimmainen naapurimaassa Jamboreella vielä viikon, lähinnä oleskeleva isovanhempiaan tapaamassa ja pikkulapsi puolestan Herra Hakkaraista tapaamassa, hyvässä seurassa hänkin. Vanhan talon vanha mies tekee töitään ja minä nautiskelen viimeisestä lomaviikosta, toki ajatuksenpoikanen jo ensi viikossa.

Ja lisää ihanuutta. Olen pitkään käyttänyt kuvankäsittelyyn netissä olevaa Sumopaintia, engelskaksi. Nyt heillä on uutuutena kielimahdollisuuksia, suomi mukaan lukien. Jippii, en  ole riippuvainen koneiden sisältämistä kuvankäsittelyohjelmista ja sen lisäksi saan suomenkielistä käsittelyä, jippiin arvoista :)

Eli kaikenkaikkiaan, ihanaa päivää kaikille muillekin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti