maanantai 8. elokuuta 2011

Lankaa ja lankaa

Tänään oli lomanjälkeisen elämän ensimmäinen päivä, no huhhuh! Meillä on aina lempeä aloitus, kiitos johtajan. Huomenna kehityspäivä ja sitten ollaan niiin kehittyneitä taas, että.

Kyllä ilta on lyhyt töiden jälkeen, ehti jo unohtua. Kaupassa kun kävit, kello oli jo puoli seitsemän. Ihan vähän lohtua "raskaaseen" työpäivään toi lankojen koukuttelu ja puikottelu heti kotiuduttua. Vaaleasta huopasesta tulee lehtikori ja kukkakedosta sikinsokinsekaiset villasukat (ei minun käsialani sovi minkäänkokoisilla puikoilla saamaan kuvanmukaisia kuvioita). No, sekös minua enää haittaa. Ja kaupassa käydessäni piti ostaa samalla alekirja...
Eipä muuten luonnossa ole noin hienoa varjoa tekevää aurinkoisuutta havaittavissa.

Odotamme keskilasta saapuvaksi Jamboreelta tunnin kuluttua (soitti juuri varmistakseen noudon bussilta) ja sitten alkaa suurelliset juhlinnat. Prinsessa kun täytti jälleen kerran vuosia leirin aikana, pitää taas juhlia leirin jälkeen.

Nyt odottamaan kotiutuvaa prinsessaa :)

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä töihin:)

  Ihana keksintö tuo paplarisuoja sukkahousuista!!!!

  VastaaPoista
 2. Näin viikon jälkeen voi jo todeta, että kyllä tästä töihinpaluusta on mahdollista selvitä hengissä!

  VastaaPoista
 3. Jep, illat on surullisen lyhyet työpäivän jälkeen. Minulla se työpäivä on vielä aina 9h45minuuttia.
  Samaisesta raitalangasta on tulossa täälläkin villasukkaa. Tällä kertaa vuorossa keltaisen sävyt. Mukava lanka neuloa ja kuvio on minusta aina nätti.

  VastaaPoista