keskiviikko 10. elokuuta 2011

Täällä tuoksuu

Isolapsella on vapaita ja samalla tarmonpuuska. Hän kävi valittamassa virheellisestä pysäköintivirhemaksusta ja samalla osti kilokaupalla mansikoita, hilloksi itselleen. No nyt meillä tuoksuu. Lapsi laittoi hilloonsa limetin kuorta raastettuna ja nyt kotimme on vallannut suorastaan herkullisen vallaton tuoksu. Ja kun mansikoita jäi vähäsen yli, siitä tuli kauran ja jogurtin kanssa ihana juoma, smoothie, kuten on trendikästä sanoa. Pikkulapsi tosin kysyi syytä smoothie-nimelle, "hei täähän on pirtelöö!"

Miksikö tästä raportoin? Pikkulapsi oli innokkaana apuna sisarellaan ja huomasi monen hillopurkin kauneuden. Äiti äiti, missä on kamera, voisit ottaa kuvia plokiisi?!? Pyysin häntä kuvaamaan kuitenkin itse ja pikkulapsi tuumasta toimeen, näin:


Kuvaan pääsi vähän muutakin, juuri meidän kodin näköistä. Suuri purkki pienen hillopurkin alla on kahvpurkki, josta baristat näkevät painajaisia. Eihän kahvia pidä pussistaan pois kaataa hapettumaan!! No, me olemme jo ainakin kaksikymmentä vuotta kaataneet juhlamokkamme tuohon italialaiseen peltipurkkiin ja tulemme aina kaatamaan. Ammattilaisia (ja itseämme) lohdutamme sillä, että pussi juhlaa juodaan parissa päivässä eikä näinollen ehdi pilaantua.

Että jatketaan siis tätä ihanaa arkea, yksi lapsi saatu koulutielle :)2 kommenttia:

  1. Ekaa kertaa vierailulla. Kivalta blogilta vaikuttaa. Minä myös pidän kaikesta vanhasta :)

    VastaaPoista
  2. Meillä 6-vuotias on sisäistänyt tämän homman, hän myös ehdottelee minulle kuvauskohteita "plokiin".

    VastaaPoista