perjantai 12. huhtikuuta 2013

Mustaa pitsiä


Pää on edelleen tallella. Nyt taitaa olla ilmassa hoitovirhettä ja virheellistä hoitoa. Ja lisäksi voin mainita, että on pitänyt elää näin pitkään, ennen kuin on itkenyt hammaslääkärin tuolissa. Kivusta. Nyt on koettu sekin. Mutta se siitä. 

On pitänyt varustaa pienehkö edustus perheestämme hautajaiskostyymiin. Itse en esimerkiksi milloinkaan pukeudu mustaan, vain kengät saattavat olla pakosta mustat. Kolme vuotta sitten hankin mustat suorat housut isäni hautajaistilaisuuteen, sen jälkeen en niitä ole käyttänyt. Jännityksellä ahtauduin niihin, ok. Toppi huutonetistä. Jakuksi saa kelvata harmaanmusta hillitty ruusujakku, avokkaat, hyshys, kirpulta. 

Vanhalla miehellä onneksi on ainasopiva tumma puku tykötarpeineen. Tosin puku oli pesulan tarpeessa ja taskuun oli sulanut pastillimöykky... Pikkulapsen suorien housujen lyhennys on edelleen kesken, hyshys taas, kirpulta... muu tarpeisto omasta takaa, onneksi. 


Sitten väsäsin tällaisen, mustaa laukkua kun en omista. Otin loputtomasta pitsiliinavarastostani yhden liinan, värjäsin sen mustaksi, leikkasin keskilapsen eilen tekemän juhlamekon kankaanjämista vuorikankaan, ja sitten jämähti. En omista yhtään mustaa vetoketjua. Oli siis lähdettävä kauppaan. Ekasta oli kokonaan mustat  vetskut loppu. Tokassa onneksi oli, sieltä ostin myös kuvassa näkyvät vetimen muovikappaleet, kaksi helmeä kuvastavaa kappaletta ja yksi mustaa timanttia kuvastava möykky. 

Ja joo, kuva on otettu hetki sitten, on ilta, laukun saa kuvitella mustaksi ja alustakin on fiskarsin vihreä (!) leikkuualusta... Mutta mikä tärkeintä, laukkuun mahtuu puhelin ja nenäliina huomiseksi. Ehkä huulimaali... Olisi ehkä voinut yrittää edustavampaa kuvaa laukusta, mutta laukku taitaa olla yhtä vähän edustuskuntoisen näköinen, kuin itse olen. Täydennämme siis toisiamme :)

Voi hyvät ihmiset sentään, viettäkää te miellyttävämpi viikonloppu, kuin me!!


3 kommenttia:

 1. Tsemppiä Sinulle!!
  Juuri Äitini haudanneena, tiedän, että suruisa olo on...
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Voimia hautajaisiin. Toisaalta ne kuitenkin ovat kaikesta surullisuudestaan huolimatta jollain tapaa puhdistavia tilaisuuksia. Jotenkin se hyvästien sanominen on kuitenkin helpottavaa.

  Aika luova toi laukkuratkaisu kyllä on ja kivan näköinenkin.

  VastaaPoista
 3. Voimia! Kaappijumppa ei ton rinnalla tunnu missään. Innovatiivinen ja kaunis laukku.

  VastaaPoista