keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Puolipeto

Kolmassadaskolmaskymmeneskolmas postaus. Huuhaata ja pumpuukia luvassa.

Minähän rakastan alkulukuja. Ja se luku, jossa on kolme kuutosta peräkkäin, muodostuu seitsemästä ekasta alkuluvun neliöiden summasta. Tämä on puolet siitä. Totta. Kumpikaan näistä kolminumeroisista ei luonnollisestikaan ole kuitenkaan alkuluku...

Lukuani voisi tulkita myös enkelein, pyhyytenä, värähtelynä, viisautena, haamukuolemana (?), transformaatioenergiana(?)... no nythän se löytyi, olenkohan oppinut kommunikoimaan itseni kanssa? Sisään päin? Huhheijaa vaan, ihan vaan kevyesti oiottuna. Menkääs kuulkaa oikeasti tutkailemaan numerologiaa, saatte minkä tahansa näyttämään miltä tahansa.

Ja kun numeroilla leikitään, niin laskiessani yhteen syntymäaikani kuudella numerolla saan tulokseksi yksi. Pitääkö siitä päätellä jotain? Kokeillaas. Minua on yksi. Totta. Mitähän muuta? Yksi suu. Yksi nenä. Yksi oma napa. Kaikki siis liittyy yhteen.

Jos taas lasken syntymäaikani yhteen kahdeksalla numerolla, lopputulos on kaksi. Siis kaksi kättä, kaksi jalkaa, kaksi silmää ja kaksi korvaa. Kaksi kertaa edellinen yksi. Onneksi kuitenkin vain yksi minä.

Tuossa nähtiin, että lukua voi tulkita miten tahtoo. Kiltisti tai vähemmän kiltisti, tarkoitushakuisesti. Minusta paras tulkinta on omani. Olethan kartalla? Ei haittaa, en minäkään.

Ja nyt lopetan niiden hyvien asioiden kirjaamisen, lopetan sen verenvuodatukseen. Sain tänään luopua omastani.

-tarjah-

6 kommenttia:

 1. Mä en edes tiedä monesko postaus minulla on meneillään. Aika mones, ehkä... Numerot ovat kyllä metkoja noin yleensä. :)

  VastaaPoista
 2. Numerologiahan on vähän samaa kuin horoskoopit.

  VastaaPoista
 3. Tää ei ymmärtänyt, en saa mitenkään pluslaskulla syntymäpäivästäsi yhtä tai kahta, miten laskit?

  Tyhmä Krisse H. kyselee. :)

  P.S. kiva, kun kävitte (kommentti yhteen aikaisempaan postaukseen) :D

  VastaaPoista
 4. Piti googlata, en ole koskaan numerologiasta tms kuullut.

  Mulle tuli:
  Numero 6: Hoitaja

  Vastuun kantaminen, myötätunto ja avuliaisuus ovat numero 6 elämänopetuksina.Vastuunkantaminen ja muiden asioiden hoitaminen saa hänet näyttämään henkilöltä, jolle voi antaa hoidettavaksi vastuunalaisia tehtäviä. Tunteellisuus ja lämminsydämellisyys edesauttavat häntä kohtaamaan muita ihmisiä. Hän on 'sisar hento valkoinen', vähään tyytyvä, mutta paljoon pystyvä. Muiden etu ajaa hänen etunsa edelle. Tästä johtuen, hän joustaa ajoittain yli sen, mihin hän pystyy. Tästä voi syntyä marttyyrimielialaa, etteivät muut huolehdi itse omista asioistaan. Hänen on opittava tuntemaan rajansa ja huolehtimaan ensin omista tarpeistaan, sen jälkeen muiden. Opettajana hän on opastava ja huolehtii kaikkien yhtäläisestä hyvinvoinnista. Ajoittain tunteet vievät virran tavoin ja tuona hetkenä auttava olkapää on hänelle paikallaan.

  Elämänopetuksen numero 6 sisältää myös mestariluvun 33, joka ilmentää elämänopetuksen numeron korkeampaa astetta. Mestariluku on mahdollisuus, jonka tämän numeron kantaja voi ottaa käyttöön elämässään

  Eli oliko ensimmäinen ammatinvalinta sittenkin oikea?? No ei :) T: Krisse, entinen sisar-hento-valkoinen

  VastaaPoista
 5. No Krisse, lasketaan yhteen aina vaan, vaiks esim. 01.02.78. 0+1+0+2+7+8=18,
  1+8=9
  ja sama pitkällä kaavalla
  0+1+0+2+1+9+7+8=28
  2+8=10
  1+0=1

  hahaaa ;)

  VastaaPoista
 6. No vielä, tuo Krissen juttu kyllä viittaisi vähän siihen, että numerologiassa voisi olla sitä jotain...

  Ei vaiskaan, numerologia ja horoskoopit on samaa höpöhöpöä kuin ennustaminenkin, höpöhöpöä.

  VastaaPoista