torstai 28. heinäkuuta 2011

Huutokaupasta Arabiaa

Olen aivan hämmentynyt tästä ajan kulusta, päivitystahti hukkuu jonnekin kesän kuumuuteen. Luen kyllä teidän blogejanne, mutten muista itse tehdä omalleni mitään, vaikka asiaakin on.

Olin nimittäin viime viikolla huutokaupassa, maaseutusellaisessa. Oli ihanaa, kaunis kesäilta, sopivasti huutajia ja kylien ihmiset saivat seurustella huutokaupan lomassa. Meklari osasi asiansa ja kauppa kävi.

Ilokseni löysin sieltä itselleni pari kuppiparia lisää (no toki mukana tuli vähän muutakin pakko-sivutuotteina, laatikoittain kun myytiin). Tässä nämä ihanuudet:Lisäksi huusin nämä ihanat tsekkiläiset lastenlautaset, omaksi ilokseni vain:
Ja nyt tulee kuuma kysymys:

Tietääkö joku 
tästä seuraavasta sarjasta jotakin?

Olen itse onneton etsimään netistä tämmöisiä astioita ja varsinkin niiden kuvia, pienet vihjeetkin olisivat arvokkaita. Näitä meillä on lisäksi perunajauhoille ja vehnäjauhoille, sekä pienempänä pippurille ja inkiväärille. Mielestäni kauniita.

Edit: pohjassa lukee FRIEDA
Ja jottei totuus unohtuisi, tässä maistiaisia arjesta, leikkaa nyt sitten tällä... pitäisi ja pitäisi muistaa käydä rautakaupassa hakemassa sellaisia "lukkiutuvia" ruuvijuttuja... ei siitä puutu muuta kuin kaksi kolmesta (tai siis viidestä)...
Ja vielä satoennustetta, valkea kuulas on aivan täynnänsä omenoita, kuinkahan oksat jaksavat satonsa kantaa?


Voi miten nautinkaan kesästä, ja nyt tulee silti se ruikutusosuus: saisi olla vähän kohtuullisemmat nuo lämpötilat, vanhan talon vanhalle naiselle riittäisi vähempikin.Palaan kirjaamaan historiaani nopeammin kuin tällä kertaa ;)

1 kommentti:

  1. Hienoja löytöjä teit.Olen joskus aiemmassakin postauksessa ihastellut arabialöytöjäsi.

    Upea purkki,en kyllä osaa sanoa mitä sarjaa se on.Jos arabiaa etsii kannattaa googlettaa vanhaa arabiaa,niin sieltä löytyy sivustoja josta voi etsiä samaa sarjaa.Esim.krookila.fi sivustoilta löytää usein nimiä astioille kun siellä onpaljon arabiaa myynnissä.Toivottavasti löydät nimen.

    Mukavaa loppuviikkoa.

    VastaaPoista