lauantai 1. lokakuuta 2011

Kotona taas

Ja ainakin kaksikymmentä grammaa kevyempänä... ei niillä ruoilla ainakaan laihtumaan pääse, jos sairaalaruokaa aina moititaan, sanonpahan vaan, että puhukaa pukille. Hyvää oli.

Täällä kotimaisemissa on naapurin talot otettu esiin. Kaksi miestä harvensi satavuotiaan puuston yläoksistoa niin, etteivät naapurit aivan hukkapiiloon jää, samalla tietty meidänkin puusto latvuksistaan vähän oheni. Hyvä niin, onpa vähemmän lehtiä puhdistettavana ränneistä.

Olo on hyvä, niin hyvä kuin kaulapoikkisella vain voi olla. Ammattilainen kun saa työnsä tehdä, jälki on sen mukaista, ääni on tallella ja haava on suorastaan siisti, vain pieni viiva. Täst mää taas tykkään.

Kauppareissulla eilen nappasin mukaani kimpun reilun kaupan ruusuja. Ja erityisen reiluiksi ne tulivat siitä, ettei kauppa tainnut niistä katetta saada, ne kun olivat jo avanneet nuppunsa. Kymmenen kappaletta maksoi kaksi euroa. Pääasia oli, että viljelijä sai omansa.

Kierrätyksestä jäi eilen käteeni täydennystä snapsilasi- ja kynttilänjalkakokoelmiini. Yksi tusinalasi ja yksi Iittalan lasi ja vielä paksu puinen kynttilänjalka maalattavaksi. Kierros olisi ollut hyvin halpa ilman tuota isoa I:tä, mutta kyllä senkin kesti.

Tässä lasit ja syysväriä muutenkin, ostin osuuskaupan poistohyllystä iloisen värisiä kynttilöitä nyt syksyllä poltettavaksi:


Oletteko muuten milloinkaan kokeilleet täällä verkossa olevaa helppoa kuvankäsittelyohjelmaa, Sumopaintia. Tunustan nyt ja heti, etten muista, josko olen muistanut mainostaa sitä, mutta olen tai en, niin tässä tulee. Se on yksinkertainen ja suomenkieliseksi muunnettavissa, perustoiminnot helpot ja mikä parasta, aina mukana kun verkkokin on. Siis kipin kapin osoitteeseen http://www.sumpoaint.com/ ja siitä klikkaamaan eteenpäin. Suosittelen lämpimästi.

Ja hei, luin Avotakasta juttua ekosisustamisesta, tuon sen tännekin, niin pian kun nyt itsestäni irti saan :)

Ihanassa auringonpaisteessa,

3 kommenttia:

  1. Kaunis kuva kauniinvärisistä ruusuista ja onnellinen asia, että olet hyvässä voinnissa sairaalareissun jälkeen, värikästä syksyä!

    VastaaPoista
  2. Hyvää vointia ja syksyn jatkoa Sinulle!

    VastaaPoista
  3. Kiitos toivotuksista, mikäs sitä täällä auringonpaisteessa ollessa on :)

    VastaaPoista