lauantai 18. helmikuuta 2012

Hyv' yöt' nyt vain :)


Tänään on juhlittu, sekä vanhan talon vanhaa miestä että hänen äitiään, siis anoppiani. Äiti ja poika täyttivät yhteensä pitkälle toista sataa vuotta. Herkuttelimme kiinalaisella ruoalla ja jälkiruoaksi perheemme perinne, suklaalla kuorrutettu kakku. Kakussa oli täytteenä omenatäyte oman pihan omenoista.

Tässä siis mummun lahjasukat, jotka vilahtivat edellisessä postauksessa keskeneräisinä. Kuvakulma on vähän hassu, kyllä niissä oikeat kantapäät on, halusin vain kuvion näkyville.
Vanhusten lähdettyä kotimatkalleen me jäimme hyvän ystävämme kanssa taas pelaamaan. Olen jo aiemminkin tainnut mainita jotain Mahjonggin peluusta. Pelasimme taas, tällä kertaa aloimme peluun ajoissa ja puolet saimme pelatuksi. Koko pelissä olisi mennyt huomisen puolelle pitkälle, minun vuokseni jätimme pelin puoleen. (Olen aamulla lähdössä ajamaan ajolupaa, puolustusvoimien alueella ajaakseni.) Joskus kauan sitten markka-aikaan pelasimme Mahjonggia rahasta, euroaikana laskemme vain pisteitä. Tänään voitin mennen tullen, markoissa laskettuna vajaat pari sataa, mutta nyt vain pisteitä. Hyvä kuitenkin näin, vain lotto on vielä tarkistamatta :)


Ihanaa, talo on täynnä elämää, saimme yhden prinsessan talouteen lisää, pääkaupunkiseudulta tällä kertaa. Isolapsi sulhoineen läksi jo kotimatkalleen. Talo kaikuu Robinia, Frontside Ollie heläjää ja kaikuu seinästä seinään. Onneksemme emme asu kerrostalossa...

Hyv' yöt' nyt jääkäätte :)3 kommenttia:

 1. Oi, Mahjongg on niin koukuttava! Liian harvoin nykyisin vain pääsee pelaamaan muuta kuin nettiversiota kun ei tuota omaa peliä ole. ;)

  Päivän herkkunne kuulostivat superihanilta, kinkkiruoka ja suklaakakku - ihan parasta!

  Mukavaa sunnuntaita sinne teille!

  VastaaPoista
 2. Mä myös haaveilen mahjonggista ihan livepelinä. :) Juhlat kuulostivat mukavilta ja herkut ihan huipuilta. Lahjasukatkin ovat tosi kauniin näköiset.

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsemppauskommentista :).
  Onpas kivannäköiset kennosukat!
  Mahjongia olisi tosiaan kiva pelata ihan livenäkin, vaikka on se tietsikallakin mun mielestä paras peli ikinä (Tetriksen lisäksi.)

  VastaaPoista