sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Kaameuksia tiedossa?


No, nyt onkin sitten 
harmaatakin harmaampaa, 
ei kuitenkaan sada. 

Kävin haravoimassa taas kerran 
niitä omenapuiden lehtisatoja, 
keräsin vielä kerran korillisen omppuja, 
pakkasen puremia. 
Katson, 
josko ne olisivat vielä siinä kunnossa, 
että niitä kannattaisi kuivata. 

Tässä on meidän perheen syysvärit, 
ruskea, keltainen ja punainen,
pöllö salamakuva, pöh.

Omput varmaan pitäisi pestä ennen kuvausta :)

Ja tässä sama kuvakulma erikoissalamalla, 
nimittäin käsi salaman edessä:Edessä on hurja viikko. Pikkulapsi pitää perjantaina kaverisynttärit, teemana jotain kaameaa. Juhlinnat jatkuvat lauantaina, olen luvannut tehdä kaameaa suklaakakkua pienille serkuilleen. Tässä on vain pari pientä mutkaa matkassa, talo on kuin pommin jäljiltä, kutsut olisi pitänyt jo jakaa (ne ovat vielä aivojeni syövereissä kivoina kuvina), koko kaameus pitäisi suunnitella tykötarpeineen ja töitäkin pitäisi tehdä.

Ja pari pientä lisäkierrosta tähän kaikkeen tuo muutettu kilpparilääkitykseni, oloa voisi kait kuvata parhaiten sanalla "maanisdepressiivinen", joko sata lasissa tai sitten ei, nolla. Jos pari postausta sitten valitin oloani, niin mitä se nyt kirvoittaisi, jos sitä tarkemmin kuvailisi, en taida pohtia edes. Jos toiveen jollekin kejulle / haltijalle saisi esittää, niin pientä tasoitusta, kiitos, tähän virta/virrattomuuteen, jooko?1 kommentti:

  1. Kauniita omenoita kuitenkin! Minä juuri selailin Pinterestistä kaikenmaailman kammotus/ällötysleivonnaisia. Kaikenmoista kivaa kyllä löytyikin. :) Sitä en tiedä saanko mitään aikaiseksi, melkoinen on/off -kausi menossa täälläkin...

    VastaaPoista