sunnuntai 10. elokuuta 2014

Kokkitakki


Nyp pyärryttää, mullon uus lukija, ihan kirjautunu. Tervetuloa, Koo :) Olet eka pitkään aikaan, kiva kun tulit :)

Ne suuren veden takaiset lukevat edelleen mun sepustustani kesäkuun alulta, yhdellä postauksella, jossa ei ole mitään erityistä, on yli neljä tuhatta klikkausta ;) Yksi kommentti tuli aiheesta, sillä ulkomaankielellä, mutta en ehtinyt sitä kunnolla lukea, kun joku jo sen poisti, ei selvinnyt motiivi. Laskuri kilkkaa...

Kyllä täällä teitä muitakin mukavasti on, kiva kun kiinnostaa, vaikka oikeesti ihmisenä olen tosi epäkiinnostava, tavis. Kun mietin kirjoittamisiani, olen pyrkinyt pitämään sellaista linjaa, että tänne voin kirjoittaa semmoisia juttuja, jotka voisin nastalla kiinnittää myös työpaikan ilmoitustaululle. Tosin sitä vähemmän kukaan lukisi, joten se voisi olla turvallisempi... tarkemmin ajatellen, ehkäpä joku juttu olisi voinut jäädä kiinnittämättä. Ei haittaa :)

Mutta kattokaas, heti kun vähän aikaa on poissa kotoa, näin käy:


Mullon joskus aikojen saatossa jäänyt kaappiin kokkitakki, joka ei "ihan" ole kokoa... Joku vähän testasi sopivuutta. Kauan olen miettinyt, mitä sillä tekisin. Eipä tarvi enää miettiä, sille on himokäyttäjä.

Mitä se himokäyttäjä sitten teki kun selkäni käänsin?

Vuokaleipiä ison taikinan, mustikkapiirakan eilen poimituista mustikoista, suuren kulhollisen hedelmäsalaattia ja vielä herkkujuatsikkaa. Itse ja yksin, tuossa tuokiossa. Saa ihailla :)
Ei tänne oikein muuta uutta kuulu, saatiin pikkuihmisiä vierailulle, vedessä on liottu, työt aloitettu (vai ehdinkö niitä edes lopettaa?), kuumuudesta kiusaannuttu, Virkkurin kolmiolaukkua virkattu, kesken on, ja juotu. Ostettiin keskilapselle lahjaksi semmonen kuplakone, vesikin maistuu ihan eriltä kuplien kera. Herranen aika jos joku jotain muuta juomista edes ajatteli! Ja vielä yksi tärkeä merkkiteko, heitin talviturkin eilen. Mereen. Ja toinen huomio, se laiva, joka näkyi pikkulapsen takana horisontissa, se ei ollut Silja, vaan Viikkari, Silja ajaa jollain pienellä sillipurkilla kiltisti perässä, tuli todettua läheltä eilen. Nih.

Kyseinen kuplakoneen omistaja muuten on muuttamassa omaan luukkuunsa, jahka se ensin löytyy. Hänhän tuli tuolta suuresta kaupungista takaisin vanhempiensa iloksi, nyt on itsenäistymässä, hyvä niin, vaikka on keskilapsi, niin iso sellainen jo. Pesämuna vielä sulostuttaa vanhempiensa elämää.


PS. Itselle muistiin, kuhmu magneettikuvattu.

1 kommentti:

  1. Jokunen vuosi sitten ostin Huutonetistä miehelleni kokkitakin niitä grilli-iltoja varten, kun on vieraita. Näyttää 'ammattimaisemmalta' tuo grillaus :-)

    Herkulliset syötävät on himokäyttäjät tehnyt!

    VastaaPoista