sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Huhhahhei ja rommia pullo!

No ei tosiaan tuota pulloa, ihan vaan koneella istun kahvikuppini kanssa... vaan aivan ihana kevätsää se hellii ja tuo taas roppakaupalla hyvää mieltä. Pikkulapsi se päätti ilahduttaa vanhempiaan ja järjesti suunnistuksen. Samainen lapsi piirsi minulle kolmivuotiaana kartan osatakseni mennä töihin. Kaikki mutkat ja risteykset oikein, sillähän minä olen sitten aina töihin löytänytkin. No, nyt kartta oli tällainen:


Oranssi linja oli reittimme ja rasteilta löytyi aarteita, nam!

Siinä on meidän kotimme tontteineen, oikealle alas menee se luistinrata, jota ajoradaksi kesäisin kutsutaan. Kukat on luultavasti Tiimarista napattuja puukukkia, olen liimannut niihin magneetit ja vielä on tulossa keskustaan jotain kivaa.

Pihalla pönkiessäni huomasin kukkapenkin vihertävän iloisesti:

Puuhan se siellä vihertää... leikkipuu.


Luulen suunnistuksen olleen kiitos itselleni... pikkulapsemme on hyvin sielukas pieni ihminen ja tykkää puuhata kaikenlasita. Eilen illalla nimittäin, en leiponut kuten epäilin voivani tehdä, vaan puuhastelin. En tiedä, mistä tuutista nuo Rocky Roadit ovat esiin tulleet, ehkäpä vaikka viralliselta suomikotoilijalta (Harkki) tai vaikkapa Strömsöstä, en tiedä. Itse olen kuitenkin niitä thenyt jo kauan.

Tällä kertaa kevyesti keskellä iltaa:

400 g sulatettua Fazerin sinistä
ripaus murskattuja suolapähkinöitä
tipaus rouhittuja turkinpippuria
kipaus särjettyjä amerikanpastilleja
pupaus leikeltyjä vaahtokarkkeja

Muottina Iloleipurin pieni silikoninen muffinsipelti ja tikkuina pätkittyjä grilltikkuja. Taisi meitä neljä mutustelijaa olla... ai mikä BMI?


Jäljellä olevat


Ja kamera kun kerran kädessä oli, ikuistin vielä yhden näkymän:Olemme ostaneet kahdeksankytluvun lopulla silloin "ei-niin-muodikkaan" liinavaatekaapin, astiakaapiksemme. Edelleen se palvelee samassa tarkoituksessa, tosin sen päällinen on useimmiten keräilypiste, kuten nytkin. Oikeasti siinä on paikka kahdelle Saves-kynttilänjalalle, missä ne lienevät nyt? Ei tietoa, niiden sijaan siinä ovat  Festivot ja suuresti tykkäämäni jalalliset lasiset kakkuvadit. Huom! Yksi vati luovutti jalkansa ja lepäilee tuossa oikealla. Voisko joku kiinnittää sen jalan?

Taustalla näkyy työmaani, loputon määrä maalista puhdistamiani ovilistoja ja taustana on luonnollisestikin tapetoimaton itseripustettu pinkopahvi. Odottaa tapetti-inspiraatiota ;) 

Ihanaista sunnuntain jatkoa arvoisat lukijat!
Lämmin kiitos 
mieltä lämmittävistä kommentoinneistanne
ja tervetulotoivotus 
seuraan liittyneille uusille lukijoille!

1 kommentti:

  1. Hei!
    Mikä toi keskimmäinen kakkuvati on?

    VastaaPoista