keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Paheita harrastamassa


Soppailin. Tunnustan.

Jos oikein tarkkoja ollaan, en soppaillut itse tätä ekaa,vaan vanhan talon vanha mies kävi ostamassa minulle kameran, itse olin töissä ja sain uutisen sinne, toiveostokseni oli onnistunut. Kuusikymppiä kamerasta. Nikonin Coolpix ja 12 megapikseliä. Minulla on entuudestaan jo Nikon, järkkäri sellainen ja nyt tämä taskuversio. Pinkki. Rakastunut, heti.


Itse kävin Pelastusarmeijalla. Lasikippo. Tunika. Kesähame. Keskilapselle mallihame. Pitsein ja kirjailuin varustettu vanha valkoinen lakana. Käsilaukku. Kanta-asiakaskortti ja alennuksia sillä. Kakskytviis rahaa. Hyvä palvelu kaupan päälle. Tunikakin oli mukavan pinkki, ei kuitenkaan tule minun päälleni sellaisenaan, värjäykseen joutuu:Ja sitten kävin saamassa palvelua toisaallakin. Meillä on vielä yksi miehitetty palveleva bensa-asema, heidän kunnia-asianaan on palvella. Mielelläni minä siitä palvelusta maksankin, tällä kertaa asennututin tuulilasin pyyhkijänsulat. Monta rahaa.

Tuosta asennututtamisesta sitten taasen tuli mieleeni keskilapsen kanssa käymäni keskustelu. Kyllä tämä suomen kieli on ihanainen. Löysimme taas uuden sanan keskustellessamme eräästä henkilöstä. Kaljuuntuvahko. Koettakaas sanoa se muilla kielillä :) Entä kuinka sanoisit toisella kotimaisella "juoksentelisin"? Rakastan kieltämme.

Ja sitten vielä yksi rahan käyttö: jäätelöä koko perheelle kevään kunniaksi, tulppaanit ovat jo vauhdissa, samoin krookukset ja muitakin sipulikukkia taitaapi olla pinnassa. Tämä ei ole tältä keväältä, vaan muisto vain ;)


Pihakahville en ole vielä ehtinyt, aurinko ei paljoa töistä tullessa kahvikuppiini paistele...
PS. Eilenkin ostin jotain. Lasikipon, taas, ja kaakaopurkin. Lisäksi ostin jotain, josta tulee kokonainen postaus myöhemmin, veljentytöllä on synttärit pian :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti