sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Aurinkoisella päiväkävelyllä ja Jokisauna

Näin näin tänään:Hurjia nietoksia
pokkarillaEuralaisen Anna-Leena Soinin käpyteos Jing ja Jang
kännykällä, valitettavastiLatua!
pokkarillaJK. Ja tästä linkistä voit kurkistaa jotakin kaunista ja säilyttämisen arvoista, suorastaan kultturellia, kurkkaa ensin, lue jatko vasta sitten.

Ja se jatko kuuluu näin: 

Katsopa tämä linkki

Lyhykäisyydessään, kunnan perusturvajohtajalla on mielipide. Ehkei se ole se, mitä hän julkisuudessa sanoo, mutta julkitullut mielipide ainakin on erikoinen. Kateus vie kalatkin vedestä... vai miten se meni?

Ja sitten vielä tämä linkki. 

Saako tällaisen kaikkien, lukuunottamatta perusturvajohtajaa, mielestä toimivan ja erilaisten ihmisten työyhteisön tuosta vain lopettaa? Siitä tulee verotuloja, se työllistää, se on osa Alvar Aallon kätten jälkien kunnioitusta, se on paikka, jonne poiketa, se on osa kulttuurimaisemaa, Sepänkujaa, ja lisäksi paikka on monelle paikalliselle täynnä muistoja, itselleni myös. Olen nelivuotiaaksi asti kylpenyt kyseisessä saunassa kerran viikossa, silloin ei vielä joka kodissa omaa saunaa ollut. Nyt Eija on voimiaan ja vaivojaan (ja rahojaan) säästämättä luonut rakennukselle arvoisensa käytön ja vielä työllistääkin ja sitten iskee perusturvajohtaja. Miksi?

2 kommenttia:

  1. Tuohon jälkikirjoitukseen... Voi Hyvänen Aika ja päätä seinään. Missä noita idiootteja oikeasti kasvaa? Kun mulla kato on valtaa, mä käytän valtaani ihan miten haluan ja siitä tulee lopulta mielivaltaa. :(

    VastaaPoista
  2. Olit mielenkiintoisesti tuonut asian esille. Ja olen oikein iloinen, että toit tämän tarinan luettavaksi, siinä nimittäin vilehteli minulle tuttuja sanoja, ei paikkoja, Eura, Kauttua. Äitini on täältäpäin kotoisin ja usein hänen puheissaan mm. tämä Kauttua vilahteli. Äitini muutti 1946 Eurasta Keski-Suomeen erään Nuoranteen perheen mukana. Äitini on syntyisin Tyrväältä.
    Kiitos Sinulle tästä, minähän menen uudestaan noita linkkejä tutkimaan.
    Mukavaa keväistä viikkoa toivottelen!

    VastaaPoista