keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Tunnustus

Sain taannoin
ihanaisen tunnustuksen 
lämmin kiitokseni :) 




Kati elelee perheineen vanhassa kaupassa ja prinsessat sen kun kasvavat. Olen aivan koukussa hänen blogiinsa, Kati kuvaa niitä arjessa ja luonnossa olevia juttuja, joita ei itse useimmiten ehdi töiltään huomata. Kannattaa kurkistaa hänen nautittavia kuviaan, kas tästä näin :)


Miettiessäni, kelle tämän myös halauisin luovuttaa, tietty ekana tuli mieleen juuri Kati, noh, eihän se nyt käy päinsä. Ja kun listasin mielessäni lukemiani blogeja, niin kas kummaa mieleeni nousi viisi blogia, niin erilaisia mutta niin samanlaisia. Naisia, joilla on minuun osuvaa kerrottavaa. Tietty tuolla perusteella kaikki lukemani bloggaajat tuon täyttävät, enhän teitä muuten lukisikaan, mutta nyt vedin rajan näihin, kas tässä teille, upeat naiset :)



Mauis, blogissaan asiasta ja sen vierestä, kertoo osuvasti ja terveesti perhe-elämästään


 Nöpöstiina blogissaan Matildan hiljaset huoneet  antaa meidän kurkistaa elämäänsä aikuisena naisena


 Leena blogissaan Paperinaru arvostaa kauniisti läheisiään ja meitä yhdistää myös pesäpalloäitiys


 Katja blogissaan Päivänpesän elämää elelee perheineen myöskin vanhassa talossa, ajatukset niin tutunoloisia


 Ja vielä Äiti auronkoinen blogissaan kirjoittaa niin tutulla tyylillä Pätkän perheen elämästä




Ja niin sydämestään kuin yksikätinen toivoa voi, minä toivon teidän jatkavan tunnustuksen taas viidelle uudelle tai miksei vanhallekin blogille, annetaan mennä ja levitetään iloa!



Ja tämä tunnustushan tulee antaa ihanalle blogille, jolla on alle 200 lukijaa. Käydään myöskin kyseisissä blogeissa jättämässä kommentit tunnustuksen saamisesta.







Vielä varoitus!

Älä missään tapauksessa klikkaa sivun oikeassa laidassa lukuluettelossani olevaa linkkiä amerikkalaiselle "Just something I made" -sivustolle. Sieltä saattaa olla tulossa jotain haittaohjelmaa. Olen se lukuluettelostani jo poistanut, mutta niin kauan kuin tuo minun sivullani vielä näkyy, ainakin Chrome tulkitsee minunkin sivuni haitalliseksi. Omalla vastuullani tässä nyt siis minäkin olen :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti