perjantai 8. helmikuuta 2013

Ollaanko kotona ajan tasalla sisustuksessa?Ollaankos sitä trendien harjalla? Ajan tasalla kotisi kanssa? Ollaksesi trendikäs tänä vuonna, kodissasi pitää näkyä näitä juttuja, ja mikä parasta, kustannukset ovat jotain aivan muuta kuin Katin linkkivinkin kautta löytämäni nämä ihastuttavat Blogibingojutut. Pohdiskelin näitä omasta vinkkelistäni.

KUVAT SIIS EIVÄT OLE OMIANI, VAAN LINKKIÄ TAI KUVAA KLIKKAAMALLA PÄÄSET KUVAN ALKUPERÄISEEN LÄHTEESEEN :)

Kotona pitää olla brodeerauksia ja kirjontaa, tässä omaan nappimaniaani sopiva juttu, tätä linkkiä tai kuvaa klikkaamalla pääset alkuperäiselle ginan blogisivulle.Samaan sarjaan kuuluvat mielestäni isoäitien kirjomat tyynyt, pöytäliinat ja muut.

Tässä linkki tyynyn tekijälle, Arja Takalalle, kuvaa klikkaamalla pääsee samalle sivulle
Solmittuja ja punottuja juttuja pitää kotona olla, narulla, nauhalla, köydellä tai muulla kätevällä hommelilla siis solmimaan jotain tai jonnekin. Millä punottais? Langalla, köydellä, päreillä, pajulla, metallilla, matonkuteella, paperilla (sanomalehdet kans)...

Kattokaas tätä, Käsityötä kädestä pitäen, kiehtova ajatus :Tietty vanha tuttu neulospinta jatkaa tänäkin vuonna, isona tai pienenä, yllättävissäkin paikoissa, koukulla tai puikoilla.

Tässä Rouva Kivitikan tyylikäs versio:Sitten tikkaukset, ne kuuluvat aikaamme, niitä varmaan voi yhdenlaisia hienonlaisia käydä katselemassa alkuun vaikkapa ikisuosikkini Tilkunviilaajan sivuilla, kuva kertonee ajatuksenpoikasta:
Ja vielä kaivertaminen. Mitäs kaiverrettais? Puuta? Kipsiä? Lasia? Paperia? Mitä muuta?

Itselleni mieleen tulevat heti vanhat rukinlavat.

Tässä Satakunnan museosta:Onko tämä kaiverrusta?
Entä tämä?


Jäädään siis miettimään, mukavaisaa viikonloppua meille kaikille :)


1 kommentti:

  1. Trendeistä en niin tiedä, mutta kaiverruksia löytyy vanhoista huonekaluistamme ja nyöripunoksia verho-tampeista.

    VastaaPoista