maanantai 2. toukokuuta 2011

Nyt ei voi olla postaamatta

On pakko postata, sillä poikkesin tänään työsuojeluvaltuutetun toimiston lisäksi kirpulla. Olin jo joitain aikoja sitten nähnyt yhden hyllyn alla korin, jossa on minun silmälleni täydellisesti sopivan muotoisia kahvikuppeja, yli 20 kappaletta, kauniita valkoisia. Ei kuitenkaan asetteja. No, tällä kertaa vaivihkaa siirryin kohti tuota hyllyä, ja siellä ne edelleen olivat, korissaan. Otin ne mukaani ja siirtyessäni kassan suuntaan löysin niitä lisää, kymmenen kappaletta asettien kera. Kolmekymmnetä senttiä kappale, yhteensä 33 kuppia ja 10 asettia.


Ja sitten kohti kassaa mennessäni löysin laatikon, siinä ei ollut hintaa. Kysyessäni henkilökunnalta sille hintaa minulle vastattiin "odota hetki, pitää miettiä". Hän katseli laatikkoa, totesi sen olevan Arabiaa ja sanoi "kakskytviis", johon minä totesin hinnan olevan minulle sopiva, pyysin vielä häntä tuomaan sen kassalle. Tämä herra sanoi kassarouvalle, että laatikosta on sovittu könttäsumma, laatikkoon ei pidä paljon kurkistella. Tähän kassarouva totesi laatikon sisältävän kaunista arabiaa, siis kakskytviis euroo. Minä kilttinä tyttönä maksoin ja ajoin kotiin tutkimaan saalistani.


Laatikosta löytyi kymmenen Arabian Kesäkukka-kuppia, kaksi Kesäkukka-kermanekkaa, yksi Kesäkukka-teekuppi, sokerikko ja kermakko minulle tuntematonta sarjaa hirven kuvalla sekä Arabian vanha Äidin kuppi ilman vatia. En tiedä, maksoinko liikaa noista, mutta minulle ne ovat tärkeitä, voisi sitä huonomminkin rahansa käyttää.
Arabiat jemmaan parempaan talteen. Olen pikkutytöstä saakka saanut ihailla näitä kuppeja nyt jo edesmenneellä Mummullani, ne olivat vieraskuppeja, en nähnyt niitä milloinkaan käytettävän.  

Ja nuo valkoiset kupit ovat kesää varten, kesäkuppeja, samoin kuin jo aiemmin postaamani kesälasitTykkään siitä, että kesäastioita on tarpeeksi, ei tarvitse aina olla tiskaamassa. Meillä kun kesän ajan tuntuu olevan majatalon tapainen, kotonamme aina on muutama ekstrapää painumassa tyynylle. Se on sitä elämää, josta minä tykkään :)


Nyt, työ kutsuu,

3 kommenttia:

 1. Et todellakaan maksanut liikaa...Kuka "hullu" myy Arabian kesäkukkaa noin halvalla!!! Onneksi olkoon tiet hyvät kaupat:)

  VastaaPoista
 2. Vau mikä diili! ;))
  Hyvät kaupat teit!

  VastaaPoista
 3. Aika moinen aarre! Teit todella hyvät kaupat. - Olisikohan tuo hirvikippo jotain Arabian vientimallia? Se taitaa näistä olla minun suosikkini, noiden valkoisten kuppien lisäksi.

  VastaaPoista