perjantai 11. heinäkuuta 2014

Epäloma.


Mikä hitsin epäloma!! Keskiviikkona yritin tehdä työni, pieleen meni. Eilen uudelleen, pieleen. Tänään päätin viedä lapsukaisen veteen, sielläpä meni tuntitolkulla. Poikettuamme Tannisella kahveilla ja karkkitehtaan kaupassa herkkuostoksilla päätin repäistä ja hoitaa sen työhomman valmiiksi. Ja hah, nyt se on tehty. Loma alkoi. Sen kunniaksi saksalaiskaupasta tölkki harmaata juomaa ja kourallinen päänsärkynappeja.

Ne napit muuten voivatten auttaa myös kihelmöinnintapaiseen hartioissani, mollikkaihanainen taisi vähän tehdä taikojaan. Suomeksi sanottuna paskamainen juttu. Mietitäänpäs vähäsen, mikähän se olikaan se sairaus, joka isäni vei? Ai niin, sehän oli selässä ollut melanooma, tullut vuosien mittaan palaneista selkänahoista!! Mitä tekee tämä? Polttaa selkänsä. Tyhmä.

Jos taasen jotain onnistunutta hakee, olen ollut tosi taitava päiväuneilija. Ah sitä onnea, kun laskee pään tyynylle, sulkee silmät ja ehtii huomata hymyilevänsä ennen nukahtamista. Siinä minä olen ollut hyvä.

Isolapsi lienee saanut tärinät päästään järjestykseen, on ainakin vihellellyt eri puolilla Suomea, tuon keskiviikkoisen jälkeenkin. Pikkulapsi lähdössä ongelle miekkosen kanssa. Keskilapsi mökkeilee.

Mitä teen minä? Pohdin tätä blogistaniaa. Teitä lukijoita on mukavasti, kiva tietää, etten ole yksin. Siinä postauksessa, jossa harkitusti käytin ensimmäisen kerran kielellistä lahjakkuuttani, kirjoitin kaksi sanaa länsinaapurimme kielellä, siinä on jotain outoa. Mitä tapahtui? Taisi osua johonkin seurantaan. Suuren valtameren takana. Sillä yhdellä postauksella on liki pari tuhatta luentaa!! Pari tuhatta!!  Minun pienellä blogautuksellani?

Tätä jään pohtimaan, mikäli joku teistä tietää asiasta jotain lisää, mielellään kuulisin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti