maanantai 2. huhtikuuta 2012

Ihmeperhe

Onko kellään muulla yhtä ihmeellistä perhettä? Meidän perheemme kuluttaa ainakin kaksi silitysrautaa vuodessa. Kirjaimellisesti kuluttaa. Joko sähköt temppuavat tai sitten käy näin kuin tälle on käynyt:


Enkä usko, että voisi syyttää vain ja ainoastaan rautojen valmistajia, meillä rauta ja lauta ovat aina esillä, yleensä kulkureiteillä...

Joo, kyllä teippi korjaisi, jos korjaisi. Lämmönsäätömahdollisuutta tai vaikkapa höyrytehon säätömahdollisuutta ei ole enää kuukausiin ollut... Tänä vuonna en ole uutta rautaa vielä ostanutkaan, taitaapi tie käydä kohti rautakauppaa :)PS. Tunnustakaa nyt edes joku rautojenne tuho, ettemme ihan hulluiksi tule todistetuksi ;(


4 kommenttia:

 1. Meillä kyllä säilyy raudat hyvässä kunnossa, kun en koskaan käytä niitä. Jos kaksi kertaa vuodessa, niin se on paljon se. En siis tunnusta! :)

  VastaaPoista
 2. Yksi rautani syttyi palamaan, entinen sen jälkeen, seuraavan tiputti lapsi lattialle, ja taas oli rauta entinen. Nyt uusimman tukki kaivovetemme. Vielä sillä voi silittää, mutta höyryä ei voi käyttää, eli onhan se aika toimimaton.
  Lohduttiko? :DD

  VastaaPoista
 3. En käytä, niin ei hajoo. Jossain kaapissa se on piilossa. Lautaa meillä ei oo ollu moneen vuoteen tilaa viemässä.

  Tsemppiä tälle viikolle, viitaten erääseen edelliseen tekstiin.

  VastaaPoista
 4. Raudat eivät hajoa, mutta imurit sitäkin tiheämmin. Käytön puutteesta varmaan 'nahistuvat' ja sitten kun ne otetaan vihdoin käyttöön, niin revähtävät järkytyksestä.

  VastaaPoista