perjantai 31. tammikuuta 2014

Hullunmyllyviikko

Hullunmylly kuitenkin rauhoittuu huomisaamuna lähtiessämme ajamaan kohti ystävämme äidin siunaustilaisuutta. Ilmatieteenlaitos kertoo tulevan ajosään olevan surkea, joten mikäpä siinä sitten, rauhassa ajeleksitaan.

Viikko on pitänyt sisällään niin päättömiä juttuja, että on korkea aika viikonlopun tullakin ja rauhoittaa tilanne. Viikkoon on mahtunut yksinhuoltajuutta, kokkiohjelmaa, painiharkkoja, maailman rankin a-tilaisuus, iltatöitä, väliin jäänyt kahvakuulailu, kaksi kertaa salilla (joista toinen meni ihan harakoille, ellei lasketa maailmanparannuksen huippuseuraa), kannukaupalla kahvia, lopptyötään tekevän keskilapsen stressailun seuraaminen, ihan oikeiden työtöiden tekeminen ja kokonaisen tunnin ei-mitään-tekeminen. Edellisten lisäksi kymmenentuntisia yöunia, sopii vaan laskea nukkumaanmenoaikoja, ihan normi työviikko kuitenkin...

Nyt on sangollinen pinaattikeittoa, jättipakkaus saman kokin tekemää sienisalaattia, odotuksessa pari pulloa skumppaa ja hyvää iltaseuraa kotona. Mikäs tässä ollessa, huominen kyynelineen tulee ja sen jälkeen kokonainen päivä perheen kanssa kotosalla. Ajatuksen tasolla on sunnuntainen mahdollinen avannossakäynti, se pitää kirjoittaa näkyville, jotta sille on edes teoreettinen mahdollisuus toteutua.

Ja naamakirjaan heittämäni kuvatus, joka jotenkin niin kolahti... kirpulla taas...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti