keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Juaraanks kaffett yhres?

Kati-kultainen Kirahvilasta kaipas kaffeseuraa. Ja täsä mää ny ole, vast ny, sori. Kiitos Kati kuitenkin, kaffe maistu ain :)

"Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissa. Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi. Esitän kysymyksiä, mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen ääressä ystävän kanssa keskustellessa. Mitä sinä vastaat seuraaviin kysymyksiini? Voit myös vastata kysymyksiin pelkästään valokuvin.

1. Millainen sinun sisustustyylisi on?

Sitä voisi kuvailla sanalla tyylitön. En nimittäin sisusta. Meillä hankitaan tarpeeseen ja sopivaa, yleensä vanhana, joskus uutena. Eivätkä kalusteet vaihda paikkaa vain huviksi, ainoastaan syystä. Ugh.

2. Minkälainen on lempihuoneesi tai -huonekalusi?

Tykkään meidän makkarista. Johtunee siitä, että se on ainoahko liki valmis huone. Peiliovet kaipaavat vielä viimeistä maalikerrosta. Ja toinen hyvä asia siinä on sijainti, siitä ei kuljeta läpi, toistaiseksi... Sitten kun hetki koittaa, oven taakse tulee vielä veski. Ja sittenkin siitä kuljemme vain me kaksi, vanha mies ja minä. En pidätä kuitenkaan hengitystä sitä odotellessa...

Tässä täydellinen huijauskuva tuosta makkarista. Huijausta sikäli, että tuo pöytä tuoleineen ei enää ole siellä, vaan se on myynnissä. Myyntitoimet ovat kuitenkin kovin vaatimattomat, tämä taitaapi olla eka maininta koko asiasta missään muualla kuin puheissamme vanhan miehen kanssa. Jos kiinnostaa, pistä @postia.

 Elämän jäljillä varustettuna,
setti on Kodinykkösestä muutama vuosi sitten ostettu,
nököttänyt tuossa kaiken aikaa,
kuormattuna toki,
nyt pakkauksen jälkeen ekaa kertaa tyhjänä :)

Tuolla paikalla on nyt kaappi, en muista, josko olen siitä maininnut tai näyttänyt. Kuvaa siitä ei ainakaan saa, sikäli paksun harmaata on tuolla taivasalla, ettei oikein hotsita kuvaaminen. Ostin toripistefi:n kautta ihanaisen valkoisen vaatekaapin viime kesänä, pitänee kuvata sit kun aurinko suvaitsee minua ilahduttaa kotona ollessani.

3. Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omatuntoa?

Olen aika järkyttävän jalat-maassa tyyppi. Tosikoksikin voisi kutsua. Realistikin kuvaa. Rahaa käyttäisin silmää räpäyttämättä lapsiini ihan mielin määrin.

4. Mihin asioihin elämässä satsaat?

Hyvään ruokaan ja läheisiin. Eikös ollut semmoinen hyvä-äiti-vastaus? Kuitenkin totta.

5. Mistä onnesta unelmoit?

Nyt tulee paljastus. En unelmoi. Enää. Se, mistä olen unelmoinut, on murskannut unelmani. Ja kuten jo sanoin, olen niin realisti. Unelmani oli vahva, toteutettavissa. On aika korkea kynnys koetun jälkeen uskaltaa unelmoida. Kyllä minä vielä varmaan joskus tulen unelmoimaan, nyt vaan on liian kipeät romahdukset lähellä.

6. Missä olet tunnollinen?

Rakastan sääntöjä. Elämä on muka turvallista, kun on säännöt, joita noudattaa. Se on samalla tosikolle kova ja korkea kompastuskivi.

7. Mikä on miehen paras ominaisuus? Entä naisen?

Luotettavuus ja rehellisyys. Yksinkertaisuudessaan.

8. Mikä on elämässä ihanaa?

Olen muuttanut visuaaliseen muotoon minun elämäni parhaat asiat, ne löytyvät myös blogini helmasta.


9. Ja lopuksi puutarha-aiheinen kysymys. Jos puutarhakeiju vierailisi luonasi, saisit toivoa ihan mitä vain puutarhaasi, mitä se olisi?

Keiju Keijunen saisi siirtää kaikki kasvi niille parhaiten sopivalle paikalle. Ja pitää ne hengissä. Ja semmosen vesijutun se voisi vihdoinkin tuoda meille. Sen semmosen kivan ruukkujutun, semmosen, josta se vesi virtaa, tietty se vois vähän sääntöjäkin sille luoda, semmosia, kun vaikka esmes sen puhdistuksesta, talvisäilöstä ja niin edespäin, ehkäpä se olisi ilonamme vuosikausia, ilman niitä sääntöjä ei...

Ja jos ite kaffeseuraa saisin vaikkapas, vaikkapas, teiltä, arvon daamit:

Kinttupolkujen Marika

Paperinarun Leena

Villalangan Vee (no ku se kaffettelu o muute nii harvinaist)

Puronvarren PeePee

ja vielä
Kuplien Kupla

Tässä taitaapi olla joukko kovin erilaisia naisihmisiä, olisi kiintoisaa oikeastikin kaffetella, erilaiset ihmiset ovat rikkaus, jota haluan vaalia. Ja totisesti, niin saankin tehdä, sekä työ- että kotiminälläni, luojalle kiitos.

Kaffetellaas,


1 kommentti: