perjantai 25. huhtikuuta 2014

Ekat!!


Työ se sitten vaan jaksaa yllättää, vieläkin vaan. Voisin käyttää kielikuvia, kertoa, miten minut olisi voinut höyhenellä kumota tai miten olo oli kuin olisi klapill päähä lyäty. Noista voinee todeta mielentilani tänään. Syvä hämmennys on vallannut pienen mieleni. Lähinnä hyvässä mielessä, tosin olen hämmästynyt sokeussyndroomasta. Miten joku voi olla niiin sokea, sokea itselleen ja ympäristölleen. Ei ymmärrä.

Mutta sitten se oikea asia, ekat tulppaanit kukkivat!! Molemmilla puolilla taloa, sekä kylmällä, että lämpimällä. Katsokaatte:

Ja näitä odotan edelleen avautuviksi, nuo edelliset vaan pääsivät yllättämään :)
Isolapsi saapuu vanhempiaan ilahduttamaan, jahka viheltää ensin pari peliä tuolla savikaupungissa, ihanaa. Taidetaan tehdä nyhtöpossua coleslaw'lla, kokiskastiketta ja kunnon kasviksia. Synttärikakkua... saadaan kummisetäkin mukaan herkuttelemaan, toivottavasti.

Keskilapsesta puheen ollen, kaikki nurkilla liikuksivat, menkäätte tutustumaan Kaapelitehtaalle, siellä on viikonvaihteen ajan kierrätystehdas. Se yksi lapsonen, blondi sinisävyisine kutreineen, on omatekemäni... mielelläni kuulen, mikäli hänet siellä tapaatte, lupaan muistaa teitä jollakin kivalla kierrätyshenkisellä jutulla jos kommentoitte tapaamistanne täällä :) trashion taitaa olla taikasana...

Mukavaa viikonvaihdetta, palataan linjoille,3 kommenttia:

 1. Ihanaiset tulppaanit! Meillä ovat vasta nupuilla tai kaikki ei edes niinkään pitkällä. Kylmä tuuli taitaa vähän hidastaa kevättä auringosta huolimatta.

  VastaaPoista
 2. Ihanat tulppaanit. Meillä ei tunnetusti ole liiemmälti viherpeukaloita, joten kukkayllätyksetkin puuttuvat. Terkut Tallinnasta, koko poppoo täällä yhden synttäreitä karussa. Voipi olla kuitenkin, että kesällä niitä jotenkin juhlimme, eli perästä kuuluu.
  T. Kristiina H.

  VastaaPoista
 3. No tuo oli lohdullinen tieto, juhlat siis tiedossa :)

  VastaaPoista