tiistai 29. huhtikuuta 2014

pitäiskö?

Tätä varmaan ei kannattais kirjoittaa, tai ainakaan päästää eetteriin. Meillä taitaa kummitella.

Olen siis kotona, tarkoituksena tehdä töitä, työtöitä. Ollut jo aamusta saakka. No, perinteiset siajistoiminnot ovat tietenkin valloillaan. Sillä ei sinänsä ole merkitystä, sillä työni on tehtävä, ennemmin tai sitten silloin kuuluisassa viimetipassa. Se siitä kuitenkin. Olen toki joitain työjuttuja tässä sijaistelun lomassa tehnytkin, mutta se kummittelu.

Pitkin aamupäivää talosta kuuluu ääniä. Ei vielä saa silti soittaa yksykskakkoseen, antakaa edes kuvailla. Hyllyltä putosi snapsilasi. Säilyi ehjänä. Pyykkitornin päältä putosi pesuainepullo. Ehjä. Tabu pimpottelee yksikseen, lataus alkaa ja loppuu satunnaisesti, pimpauttaa joka kerta. Kirjahyllystä toisesta päästä taloa putosi kirja, en ole vielä käynyt tarkistamassa, mikä. Hei, makkarin ovi narisee. Katson ulos, ei mainittavaa tuulta, vanhassa tuulisessa talossa sekin kävisi syystä.

Oliskos ehdotuksia, muutakin kun valkotakkiset? Sattuma? Muuten vaan? Hiiri /rotta?

Kummitukset?

Päätin kirjoittaa, päästää eetteriin ja varmuuden vuoksi lähteä töihin, jos siellä ei sydän muljahtelisi ihan näin paljoa...

-tarjah-

PS. Kävin kattomassa, kirja oli Sanamaijan Pulu uis. Olen tarkistanut siitä yhden runon sisällön pari viikkoa sitten, mutta laitoin sen hyllyyn takaisin. Nyt nostin sen lattialta. Töihin siis, pikimmiten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti