sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Nurkkaan ahdistetut


Olisikohan sittenkin pitänyt jatkaa migreenin estolääkkeenä sitä epilepsialääkettä? Tässä kun olen siitä itseni vierottanut, ajatuskin selkenee.

Lukaisinpa lehtiä, netistä ja paperisina. Ja voi ärsytys. Tuolla kaukaislla itämaalla on meijerin henkilökunta jäänyt rysän päältä kiinni kylpiessään maidossa, tuotantosellaisessa. No, kertokaapa miten tuosta eroaa se kaikkialla julkisuutta saanut joidenkin nuorten tuottajien tekemä nakukalenteri, jossa herrahenkilöt nakuilevat viljalaarissa. Ruokaa kumpikin.

Entä mitä mieltä olette uutisesta, jossa kerrotaan syöpään kehitettävän täsmälääkettä. Voi, uutinen! Näin ollaan tehty jo vuosikymmeniä,  mm. vanha mies osaltaan, oman läpimurtonsa hänkin teki aikanaan.

Ja vielä vaan, ajatelkaas, sen saksalaisen entisen ferrarikuskin silmä liikkuu. Silmä.

Valtakunnan pää-äänenkannattaja otsikoi pääminsterin ilmoitusta: olipa paukku! No, minulle tulee paukusta mieleen aivan muuta kuin tuon tarkoitus on, hihityttää ajatusleikkikin... asenteeni on kuin keskenkasvuisella, tai kuten Kamalan luonnon ilveksellä ja kärpällä...

No ei, ihan oikeesti. Miksi tämä hermostunut sijaistoimonto sai minussa vallan? Se on oikea sijaistoiminto, edessäni on pitkiin pitkiin aikoihin vaikein päivä. Tulen olemaan samassa pienessä tilassa, jossa on kolme minulle eniten ahdistusta tuottavaa ihmistä maailmassa. Kolme. Jos olen illalla edes vähän tolkuissani, olen voittaja. Itseni voittaja. Itselleni.

Nurkkaan ahdistetut


Ja tabuhan alistui minulle. Istun tabulla, kuvasin tabulla, vähän leikin tabulla, ja kas, tässä on kuva. Nurkkaan ahdistetuista. Luultavasti aivan megakokoisena, mutta on kuitenkin. Voittoja tässä keräilen ennen lähtöä.

Sateisena sunnuntaiaamuna
2 kommenttia:

  1. Eilen teidän Isolapsen ja meidän Keskilapsen kummisetä oli meillä kylässä. Kerroin hänelle tästä blogistasi. Joten uusia lukijoita tiedossa :).

    Hyvää alkanutta viikko!

    T: Krisse H.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa sekaan, kummisetäkin ! Ja Krisse, mukava kuulla sinustakin :)

    VastaaPoista