maanantai 5. toukokuuta 2014

Sain tuolla  toisaalla arkikuvahaasteen, sinne laitoin tuon toisen kuvan.

Eka kuva on tulosta siivouksesta, keräsin kaikki suhumaalit yhteen paikkaan. Aika yksitoikkoista on, mustaa ja valkoista. Mutta, on mustaakin, vaikka jälkikasvu jostain syystä pilkkaa valkoisen käytöstä... hahhahhaa... todistusaineisto on.

P***le. Ei tahra irtoa, vaikka kestosuosikki-fairylla yritinkin. Ja aivan kuin salaa piti näyttää testilasitkin, etelänmaalta isolapsen tuomaa juomaa oli testattava.

Ja viimeinkin tulppaanit suostuivat aukenemaan. Tänään on eka päivä, kun ihan oikeasti voi sanoa niiden auenneen. Edelleen olen sitä mieltä, että tuo punaisten tulppaanien välissä oleva puska on palavarakkaus. Ehkä se tai joku muu. Huomatkaa muuten, pensasaidan takana naapurin pihassa kukkivat vuohenjuuret. Kukkineet jo kaksi viikkoa, ja pah...

Sitten liki kuukauden päivät istutettuna olleet orvokit. Eivätpä juurikaan ole muuttuneet. Lieneekö syynä aika tuhti annos kanankakkaa?

Ja viimeisessä kuvassa ne kauan odotetut keltaiset tulppaanit, eivät nyt aivan auki, mutta eivät enää nupullakaan. Lasken ne avautuneiksi.

Kylmää on. Edelleen. Hiton kylmää.

Pikkulapsi laittaa pääkalloa :)
Näillä mennään huomiseen, 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti