keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Antiikkia antiikkia

Kävin tänään osteluhampaan vihloessa kirpulla. Maksaessani ostoksiani myyjä sanoi ostosteni olevan antiikkia. Tähän vastasin taitavani olla itse antiikkia, söin nimittäin lapsena juuri näiltä lautasilta. Ajatella, silloin käytettiin Arabian lautasia, tuontilautasia ei juuri ollut ja jos olikin, Arabia pärjäsi hinnoissa paremmin kuin tänä päivänä.

Mutta tässä siis ostokseni tältä päivältä:


Noita Arabian Sampolautasia kolme kappaletta, yhteensä 1,50 euroa, riihimäen purkki 2 euroa, ihana lasikulho 1,5 euroa ja vielä kaksi ihanaa kukkalusikkaa 1,5 euroa kappale. Tyytyväinen siis. Nuo kukkalusikat ovat sellaiset vähän isommat, eivät siis kahvikokoa, minä pitää.

Possumamma kyseli blogissaan mitä mieluiten kirpulta hakee. Vastasin etsiväni kauniita astioita ja pitsejä, tänään löysin siis vain astioita.

Hamsteri, mikä hamsteri, kaikki paikat täynnään kauniita astioita. Voinette arvata, mitä perhe, varsinkin vanhan talon vanha mies, on siitä mieltä. Tosin isolapsikin on jotain mieltä, omaan talouteensa ei kuulemma aio hankkia mitään ylimääräistä...

Tuon kirppistelyn jälkeen nautin suuren kupillisen makoisaa kahvia. Ja totisesti toivon tuon suuren vaahtokuplan merkitsevän ennustavasti minulle suurta rahantuloa. Matalat narsissini ovat venyneet jo liki puoleen metriin, ilman vettä?? Ja minä kun ostin ihan matalia??


Nyt keskilapsen kanssa kaupoille,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti